Επιστροφές-Αλλαγές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις περιγραφές αναφορικά με το μέγεθος ή την ποιότητα των κοσμημάτων, προκειμένου να αποφύγετε την ταλαιπωρία της αλλαγής ή της επιστροφής.

Οι φωτογραφίες ανήκουν στα πνευματικά δικαιώματα του www.panoreas-jewellery.gr  και είναι 100% αντιπροσωπευτικές.

Αλλαγές και επιστροφές χρημάτων γίνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών με δική σας ευθύνη και χρέωση.  Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο.

Για λόγους υγιεινής δεν μπορείτε να επιστρέψετε τα σκουλαρίκια.

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου την εταιρεία.

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν σας με ένα άλλο τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο panoreasjewellery@gmail.com . Κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας, θα στείλετε το προϊόν σε εμάς και εμείς θα σας στείλουμε ένα άλλο της προτίμησής σας.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ 

Δεχόμαστε ακυρώσεις παραγγελιών με πλήρη επιστροφή χρημάτων ή πίστωση, δεδομένου ότι το εμπόρευμα δεν έχει αποσταλεί. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει αποσταλεί, εφαρμόζεται η πολιτική επιστροφών.

 

English